POLEMIC Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası

KULLANIM KOŞULLARI

Polemic mobil uygulamamıza hoşgeldiniz!

Ikarus İnsan Kaynakları ve Yazılım Hizmetleri A.Ş. (“Ikarus“) olarak; sizleri bilgilendirmek için bu “Kullanım Koşulları” ve “Gizlilik Politikası”nı hazırladık.

 

ELEKTRONİK İLETİŞİM

Polemic’i ziyaret ettiğinizde veya bize e-posta gönderdiğinizde, bizimle elektronik olarak iletişim kuruyorsunuz. Bizden elektronik olarak iletişim almayı kabul ediyorsunuz. Sizinle e-posta yoluyla veya bu sitede bildirim göndererek iletişim kuracağız. Size sağladığımız tüm anlaşmaların, bildirimlerin, açıklamaların ve diğer iletişimlerin, bu tür iletişimlerin yazılı olmasıyla ilgili yasal gereklilikleri elektronik olarak karşıladığını kabul edersiniz.

 

TELİF

Bu sitede ve uygulamada yer alan metin, grafik, logo, düğme simgeleri, görüntüler, ses klipleri, dijital indirmeler, veri derlemeleri ve yazılım gibi tüm içerik, Ikarus’un veya içerik sağlayıcılarının mülkiyetindedir ve uluslararası telif hakkı yasalarıyla korunmaktadır. Bu sitedeki tüm içeriğin derlenmesi, Ikarus’un münhasır mülkiyeti olup, Ikarus tarafından bu koleksiyonun telif hakkı yazarlığına sahiptir ve uluslararası telif hakkı yasaları ile korunmaktadır.

 

TİCARİ MARKALAR

Ikarus ticari markaları ve ticari kıyafetleri, Ikarus olmayan herhangi bir ürün veya hizmetle bağlantılı olarak, müşteriler arasında karışıklığa neden olabilecek herhangi bir şekilde veya Polemiği kötüleyen veya itibarsızlaştıran herhangi bir şekilde kullanılamaz. Bu sitede yer alan Ikarus veya yan kuruluşlarına ait olmayan diğer tüm ticari markalar, Ikarus veya bağlı şirketlerine bağlı olabilecek, bunlarla bağlantılı olabilecek veya Ikarus veya bağlı kuruluşları tarafından desteklenebilecek ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

 

LİSANS VE SİTE ERİŞİMİ

IkarusPolemic’in açık yazılı onayı haricinde, bu siteye kişisel olarak erişmeniz ve bu siteyi kişisel olarak kullanmanız ve indirmemeniz (sayfa önbelleğe almak dışında) veya sitenin herhangi bir bölümünü veya herhangi bir bölümünü değiştirmemeniz için sınırlı bir lisans verir. Bu lisans, bu sitenin veya içeriğinin herhangi bir yeniden satışını veya ticari kullanımını içermez: herhangi bir ürün listelemesinin, tanımının veya fiyatın toplanması ve kullanımı: bu sitenin veya içeriğinin herhangi bir türev kullanımı: hesap bilgilerinin herhangi bir şekilde indirilmesi veya kopyalanması başka bir satıcının yararı: veya veri madenciliği, robotlar veya benzer veri toplama ve çıkarma araçlarının herhangi bir şekilde kullanılması. Bu site veya bu sitenin herhangi bir bölümü, Ikarus’un açık yazılı izni olmadan çoğaltılamaz, çoğaltılamaz, kopyalanamaz, satılamaz, yeniden satılamaz, ziyaret edilemez veya başka herhangi bir ticari amaçla kullanılamaz. Ikarus’un ve ortaklarımızın açık yazılı onayı olmadan herhangi bir ticari markasını, logosunu veya diğer tescilli bilgilerini (resimler, metin, sayfa düzeni veya form dahil) içine alacak şekilde çerçeveleme tekniklerini çerçeveleyemez veya kullanamazsınız. Ikarus’un açık yazılı onayı olmadan Polemic adını veya tüm ticari markalarını kullanan herhangi bir meta etiket veya başka bir “gizli metin” kullanamazsınız. Herhangi bir yetkisiz kullanım Ikarus tarafından verilen izin veya lisansı fesheder. Bağlantı Ikarus’u, iştiraklerini veya ürünlerini veya hizmetlerini yanlış, yanıltıcı, aşağılayıcı veya başka bir şekilde rahatsız edici bir şekilde tasvir etmediği sürece, Ikarus’un ana sayfasına bir köprü oluşturma konusunda sınırlı, iptal edilebilir ve münhasır olmayan bir hak verilir. Açık yazılı izin olmadan bağlantının bir parçası olarak herhangi bir Polemic / Ikarus logosu veya başka bir tescilli grafik veya ticari marka kullanamazsınız.

 

ÜYELİK HESABINIZ

Bu siteyi kullanırsanız, hesabınızın ve şifrenizin gizliliğini korumaktan ve bilgisayarınıza erişimi kısıtlamaktan siz sorumlusunuz ve hesabınız veya şifreniz altında gerçekleşen tüm etkinliklerin sorumluluğunu kabul etmiş olursunuz. 18 yaşından küçükseniz, web sitemizi yalnızca bir ebeveynin veya velinin katılımıyla kullanabilirsiniz. Ikarus ve ortakları, kendi kararlarına bağlı olarak hizmeti reddetme, hesapları sonlandırma, içeriği kaldırma veya düzenleme veya siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.

 

GÖZDEN GEÇİRME, YORUMLAR, E-POSTALAR VE DİĞER İÇERİK

Ziyaretçiler, gözden geçirme, yorum ve içerikler yayınlayabilir: 

       İçerikler aşağıda sıralanan maddelere aykırı olmadığı sürece öneri, fikir, yorum, soru veya bilgi olarak gönderebilir:

o   Yasadışı, müstehcen, tehdit edici, yargılayıcı, iftira niteliğinde olma

o   İstila, fikri mülkiyet haklarını ihlal etme

o   Üçüncü taraflara herhangi bir şekilde zarar verme 

o   Sakıncalı olan yazılım virüsleri içerme 

o   Siyasi kampanyalar olma 

o   Ticari talep içerme 

o   Zincir mektuplar, toplu postalar veya herhangi bir “spam” türünden oluşma 

Sahte bir e-posta adresi kullanamaz, herhangi bir kişiyi veya varlığı taklit edemez veya kartın veya başka bir içeriğin kaynağını yanlış yönlendiremezsiniz. Polemic, bu tür içerikleri kaldırma veya düzenleme hakkını (ancak yükümlülüğünü değil) saklı tutar, ancak yayınlanan içeriği düzenli olarak gözden geçirmez. İçerik yayınlarsanız veya materyal gönderirseniz ve aksi belirtilmedikçe, Ikarus ve ortaklarına münhasır olmayan, telifsiz, sürekli, değiştirilemez ve tamamen alt lisans verilebilir kullanım, çoğaltma, değiştirme, uyarlama, yayınlama, tercüme etme, oluşturma hakkı verirsiniz. Türetilmiş çalışmalar tüm dünyada bu tür içeriklerden herhangi bir medyada yayınlanır, dağıtılır ve görüntülenir. Ikarus ve ortaklarına ve alt lisans sahiplerine, istedikleri takdirde bu içerikle bağlantılı olarak gönderdiğiniz adı kullanma hakkı verirsiniz. Gönderdiğiniz içeriğin tüm haklarına sahip olduğunuzu veya başka bir şekilde kontrol ettiğinizi beyan ve garanti etmektesiniz: içeriğin doğru olduğunu: sağladığınız içeriğin kullanımının bu politikayı ihlal etmediğini ve herhangi bir kişi veya kuruluşun yaralanmasına neden olmayacağını: ve sağladığınız içerikten kaynaklanan tüm talepler için Ikarus veya iştiraklerini tazmin edeceğinizi unutmayın. Ikarus, herhangi bir etkinliği veya içeriği izleme ve düzenleme veya kaldırma yükümlülüğüne sahip değildir. IkarusPolemic uygulamasında sizin tarafınızdan veya herhangi bir üçüncü tarafça yayınlanan herhangi bir içerik için sorumluluk kabul etmez ve tüm maddi, manevi ve hukuki sorumluluk ve yükümlülük üye olduğunuz andan itibaren size aittir.

 

KAYBETME RİSKİ

Polemic’ten satın alınan tüm ürünler bir sevkiyat sözleşmesi uyarınca yapılır. Bu, temel olarak, bu tür ürünler için kayıp ve unvan riskinin, taşıyıcıya teslim edildikten sonra size geçtiği anlamına gelir.

 

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Ikarus ve ortakları mümkün olduğunca doğru olmaya çalışırlar. Ancak Ikarus, ürün açıklamalarının veya bu sitenin diğer içeriğinin doğru, eksiksiz, güvenilir, güncel veya hatasız olduğunu garanti etmez. Ikarus aracılığı ile Polemic tarafından sunulan bir ürün tarif edildiği gibi değilse, tek çareniz ürünü kullanılmamış durumda iade etmektir.

 

GARANTİLERİN REDDİ VE SORUMLULUĞUN SINIRLANDIRILMASI 

       BU SİTE, IKARUS tarafından “OLDUĞU GİBİ” VE “MEVCUT OLDUĞU GİBİ” ESASINDA SUNULMAKTADIR. 

       IKARUS, BU SİTENİN VEYA BU SİTEYE DAHİL OLAN BİLGİ, İÇERİK, MALZEMELER VE / veya ÜRÜNLERİN KULLANIMI İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR TÜR, AÇIK VEYA ZIMNİ TEMSİL VEYA GARANTİSİ VERMEZ. 

       BU SİTEYİ KULLANMANIZIN RİSKİ OLDUĞUNU BİLİR VE KESİNLİKLE KABUL EDERSİNİZ. 

       GEÇERLİ YASALARIN İZİN VERDİĞİ TAM ÖLÇÜDE, IKARUS, AÇIK VEYA ZIMNİ, DAHİL OLAN, AMA SINIRLI OLMAYAN TÜM GARANTİLERİ, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA UYGUNLUK GARANTİLERİNİ REDDEDER.

       IKARUS, SİTESİNİN, SUNUCULARININ VEYA IKARUS’TAN GÖNDERİLEN E-POSTA VİRÜSLERİ VEYA DİĞER ZARARLI BİLEŞENLER KONUSUNDA GARANTİ VERMEZ. 

       IKARUS, BU SİTENİN KULLANIMINDAN KAYNAKLANAN HERHANGİ BİR TÜR ZARAR- DOĞRUDAN, DOLAYLI, ARIZİ, CEZA VE SONUÇLU- İÇİN SORUMLU OLMAYACAKTIR.

       BELİRLİ DEVLET YASALARI ZIMNİ GARANTİLER VE BELİRLİ ZARARLARIN KAPSAM DIŞI VEYA SINIRLAMASI ÜZERİNDEKİ SINIRLAMALARA İZİN VERMEZ.

       BU KANUN SİZİN İÇİN UYGULANDIĞINDA, BAZI VEYA YUKARIDA YASAL UYARI, İSTİSNALAR VEYA SINIRLAMALAR SİZİN İÇİN GEÇERLİ OLMAYABİLİR VE EK HAKLARINIZ OLABİLİR.

 

UYGULANACAK YASALAR

Polemic’i ziyaret ederek, İSTANBUL, TÜRKİYE CUMHURİYETİ yasalarının, yasalar çatışması ilkeleri göz önüne alınmaksızın, bu Kullanım Koşullarını ve Ikarus veya ortakları arasında ortaya çıkabilecek her türlü anlaşmazlığı yöneteceğini kabul edersiniz.

 

ANLAŞMAZLIKLARIN ÇÖZÜMÜ

Polemic ziyaretinizle veya Ikarus aracılığıyla satın aldığınız ürünlerle herhangi bir şekilde ilgili herhangi bir anlaşmazlık, Ikarus’a ait fikri mülkiyet haklarını ihlal etmek veya ihlal etmekle tehdit ettiğiniz sürece, İSTANBUL, TÜRKİYE’de gizli tahkime sunulacaktır. Ikarus, İSTANBUL, TÜRKİYE’nin herhangi bir bölgesinde ihtiyati tedbir veya başka bir hizmet talebinde bulunabilir ve bu tür mahkemelerde münhasır yargı yetkisini ve yerini kabul etmiş olursunuz. Bu anlaşma kapsamındaki tahkim, Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinin yürürlükte olan kurallarına göre yapılır. Hakemlerin kararı bağlayıcıdır ve herhangi bir yetkili mahkemede karar olarak girilebilir. Yürürlükteki yasaların izin verdiği azami ölçüde, bu Sözleşme kapsamındaki hiçbir tahkim, ister sınıf tahkim yargılaması yoluyla olsun, ister başka türlü olsun, bu Anlaşmaya konu olan herhangi bir tarafın dahil olduğu bir tahkime katılamaz.

 

Bu haklardan herhangi birini kullanmak için, yukarıdaki “SORULAR” bölümünde açıklanan şekilde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu haklara ek olarak, ilgili denetim makamına şikayettebulunma hakkına sahipsiniz. Ancak, önce bizimle iletişime geçmenizi öneririz ve endişenizi çözmek için elimizden geleni yapacağız.

 

Ikarus Türkiye’de bulunan sunucuları kullanmaktadır. Ikarus, bilgilerinizi depolamak ve işlemek için Türkiye dışındaki diğer ülkelerde bulunan ortakları veya bağlı kuruluşları da kullanabilir. Bize bilgilerinizi vererek, bu tür aktarım, depolama veya kullanımları kabul edersiniz. AB gibi üçüncü taraf bilgi işlemcilerine hakkınızda herhangi bir bilgi verirsek, söz konusu şirketlerin bu Kullanım Koşulları ve yürürlükteki yasalara uygun olarak bilgilerinizi yeterince korumasını sağlamak için uygun önlemleri alacağız.

 

SİTE POLİTİKALARI, DEĞİŞTİRME VE BÖLÜNEBİLİRLİK

Lütfen bu sitede yayınlanan Gönderim ve iade politikamız gibi diğer politikalarımızı inceleyin. Bu politikalar aynı zamanda Polemic ziyaretinizi de yönetir. Sitemizde, politikalarımızda ve bu Kullanım Koşullarında herhangi bir zamanda değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Bu koşullardan herhangi birinin geçersiz, hükümsüz veya herhangi bir nedenle uygulanamaz olduğu kabul edilirse, bu koşul kabul edilebilir sayılacaktır ve kalan koşulların geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

 

SORULAR

Kullanım Koşullarımız, Gizlilik Politikamız veya politika ile ilgili diğer materyaller hakkındaki sorular, yan menüdeki “Bize Ulaşın” bağlantısını tıklayarak destek personelimize yönlendirilebilir. Veya bize e-posta gönderebilirsiniz: info@ikarushr.com

 

GİZLİLİK POLİTİKASI

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU

(“KVKK”) UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

 

Ikarus İnsan Kaynakları ve Yazılım Hizmetleri A.Ş. (“Ikarus“) olarak; Hangi kişisel verileri hangi amaçla işleyeceğimizi belirtmek için bu “Gizlilik Politikası”nı hazırladık.

Ikarus olarak yasanın gerektirdiği şartlar altında yasada belirtildiği şekilde; aşağıda sıralanan şekilde sağladığımız ve bize sunduğunuz kişisel verileriniz her halükârda kaydedilecek, saklanacak, yeniden düzenlenecek, bu kişisel verileri istemek için yasalarca yetkilendirilmiş kurumlarla paylaşılacak ve başkalarına aktarılacak, sınıflandırılacak ve işlenecektir:

• Polemic’te elde ettiğimiz kişisel verileriniz, duruma bağlı olarak,

• Yasal ilişkiler kapsamında,

• İşlenmelerini gerektiren amaç kapsamında ve bu amaçla bağlantılı olarak sınırlı ve ölçülü bir şekilde,

• Bize bildirdiğiniz veya bildirdiğiniz kişisel verilerin doğruluğunun ve en güncel sürümünün korunması.

 

Hizmetlerimiz aracılığıyla toplanan tüm bilgiler, bu tür bilgiler toplanırken geçerli olan Gizlilik Politikası kapsamındadır. Bu Gizlilik Politikasını zaman zaman revize edebiliriz.

Hizmetlerimiz hakkında bilgi talep etmeyi, müşteri veya teknik destek alma talebinde bulunmayı seçtiğinizde e-posta adresi, telefon numarası veya posta adresi gibi Kişisel Bilgileri toplayabiliriz ve sizinle iletişim kurabiliriz.

Bazı durumlarda, IP adresinizi kaba bir coğrafi konuma dönüştürerek veya cihazınızda konum hizmetlerini etkinleştirirseniz mobil cihazınızın GPS koordinatlarına veya kaba konumuna erişerek bulunduğunuz yerle ilgili bilgi toplayabilir ve depolayabiliriz. Konum bilgisini Hizmetlerimizi sizin için geliştirmek ve kişiselleştirmek için kullanabiliriz.

 

Sizden veya sizinle ilgili olarak topladığımız hiçbir Kişisel Bilgiyi herhangi bir üçüncü taraf şirket veya iş ortağıyla “yasalar gerektirmediği müddetçe” paylaşmayacağız.

 

BİLGİLERİNİZİ DEĞİŞTİRME

Hesabınızla ilişkili Kişisel Bilgilere Hesap ayarlarınızdan veya info@ikarushr.com adresinden bizimle iletişime geçerek erişebilir ve bunları değiştirebilirsiniz.

Kişisel Bilgilerinizi ve Hesabınızı silmemizi istiyorsanız, lütfen isteğinizle info@ikarushr.com adresinden bize ulaşın. Bilgilerinizi mümkün olan en kısa sürede silmek için adımlar atacağız, ancak bazı bilgiler kayıtlarımız için arşivlenmiş / yedek kopyalarda veya yasaların gerektirdiği şekilde ve sürede saklanma yükümlülüğü bulunabilir.

 

ERİŞİM, GİDERME, SİLME VE KISITLAMA HAKLARI

Polemic’in sizinle ilgili Kişisel Bilgileri İşleyip İşlemediğini sorabilir, Kişisel Bilgilere erişim isteyebilir ve Kişisel Bilgilerinizi yanlış olduğu yerde düzeltmemizi, değiştirmemizi veya silmemizi isteyebilirsiniz. Yürürlükteki yasaların aksine izin vermesi halinde, tarafımızdan tutulan Kişisel Bilgilere erişim, düzeltme talep etme veya silinmesini talep etmek için info@ikarushr.comadresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Lütfen tam adınızı, Hesabınızla ilişkili e-posta adresinizi ve veri isteğinizin ayrıntılı bir açıklamasını ekleyin. Bu tür talepler Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun olarak işlenecektir.

 

Polemic, Bireylerin Kişisel Bilgilerine erişimini sağlamak için iyi niyetli çaba göstermesine rağmen, bunlarla sınırlı olmamak üzere aşağıdakileri içeren erişim sağlayamadığımız durumlar olabilir: 

       bilgilerin yasal ayrıcalık içerdiği durumlarda, başkalarının gizliliğini veya diğer meşru haklarını tehlikeye atacak; erişim sağlama yükünün veya masrafının, söz konusu davada veya ticari olarak tescilli olduğu yerde Bireyin gizliliğine ilişkin risklerle orantısız olacağı durumlarda.

Herhangi bir durumda erişimin kısıtlanması gerektiğine karar verirsek, bu tespitin neden yapıldığına dair bir açıklama ve daha fazla bilgi için bir irtibat noktası sunacağız.

Gizliliğinizi korumak için, Kişisel Bilgilerinize erişim izni vermeden veya değişiklik yapmadan önce kimliğinizi doğrulamak için ticari olarak makul adımlar atacağız.

 

BİLGİLERİNİZİN GÜVENLİĞİ

Sizden veya hakkınızda topladığımız bilgileri (Kişisel Bilgileriniz dahil) yetkisiz erişim, kullanım veya ifşadan korumak için tasarlanmış makul idari, fiziksel ve elektronik önlemler alırız. Formlarımıza hassas bilgiler girdiğinizde, bu verileri SSL veya diğer teknolojileri kullanarak şifreleriz. Bununla birlikte, İnternet üzerinden bilgi aktarma veya bilgi depolama yönteminin tamamen güvenli olmadığını lütfen unutmayın. Dolayısıyla, hiçbir bilginin mutlak güvenliğini garanti edemeyiz. İstem dışı ifşa için sorumluluk kabul etmiyoruz.

Uygulamayı / Siteyi kullanarak veya bize Kişisel Bilgiler sağlayarak, Siteyi kullanımınızla ilgili güvenlik, gizlilik ve idari konular hakkında sizinle elektronik olarak iletişim kurabileceğimizi kabul edersiniz. Bir güvenlik sisteminin ihlal edildiğini öğrenirsek, Siteye bir bildirim göndererek veya size bir e-posta göndererek sizi elektronik olarak bilgilendirmeye çalışabiliriz. Bu bildirimi yazılı olarak almak için yasal bir hakkınız olabilir.

Ayrıca savunma hakkımızı kullanabilmek amacıyla özel nitelikli kişisel verileriniz de dahil olmak üzere bütün kişisel verilerinizi avukatlarımıza veya hukuki danışmanlarımıza aktarabiliriz ve bize kişisel verilerinizin aktarılmasına ilişkin usulüne uygun yasal bir talep geldiği takdirde özel nitelikli kişisel verileriniz de dahil olmak üzere bütün kişisel verilerinizi aktarabiliriz.

 

HAKLARINIZ

KVKK’nın 11. maddesi gereği bize şahsen, kimliğinizi ispat etmeniz kaydıyla, kişisel verileriniz ile ilgili;

·      Ikarus’un hakkınızda kişisel veri işleyip işlemediğini öğrenmek, eğer işlemişse, buna ilişkin bilgi talep etmek,

·      Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığı öğrenmek,

·      Kişisel verilerin yurtiçi veya yurtdışına aktarılıp aktarılmadığı ve kimlere aktarıldığını öğrenmek haklarına sahipsiniz.

 

Ayrıca, Ikarus’tan yanlış ve eksik kişisel verilerinizin düzeltilmesini ve verilerinin aktarıldığı veya aktarılmış olabileceği alıcıların bilgilendirilmesini talep etme hakkınız vardır.

 

Kişisel verilerinizin “ERİŞİM, GİDERME, SİLME VE KISITLAMA HAKLARI” öngörülen şartlar çerçevesinde verilerinizin imha edilmesini (silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini) Şirketten talep edebilirsiniz. Aynı zamanda verilerin aktarıldığı veya aktarılabileceği 3. kişilerin söz konusu imha talebiniz ile ilgili bilgilendirilmesini talep edebilirsiniz. Ancak imha talebinizi değerlendirerek hangi yöntemin uygun olduğu somut olayın koşullarına göre tarafımızca değerlendirilecektir. Bu bağlamda seçtiğimiz imha yöntemini neden seçtiğimiz ile ilgili bizden her zaman bilgi talep edebilirsiniz.

 

Münhasıran bir otomatik sistem kullanılarak oluşturulmuş kişisel veri analizinizin sonuçlarına bu sonuçlar çıkarlarınıza aykırıysa itiraz edebilirsiniz.

 

Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep edebilirsiniz.

 

Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır. Ancak, işlemin Şirket için ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

 

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili hususlarda başvurunuzu Ikarus’un internet adresinde bulunan başvuru formunu doldurarak, yazılı olarak ya da bize daha önce bildirdiğiniz ve kayıtlarımızda yer alan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle Ikarus’a elden teslim etmeniz gerekmektedir. Şirket tarafından talebinizin mahiyetine ve başvuru yönteminize göre Şirket tarafından başvurunun size ait olup olmadığının belirlenmesi ve böylece haklarınızı koruyabilmek amacıyla ek doğrulamalar (kayıtlı telefonunuza mesaj gönderilmesi, aranmanız gibi) istenebilir. Örneğin Ikarus’ta kayıtlı olan e-posta adresiniz aracılığıyla başvuru yapmanız halinde Ikarus’ta kayıtlı başka bir iletişim yöntemini kullanarak size ulaşabilir ve başvurunun size ait olup olmadığının teyidini isteyebiliriz.

 

ÇOCUKLARA YÖNELİK POLİTİKAMIZ

Hizmetlerimiz 13 yaşın altındaki çocuklara yönelik değildir ve 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek Kişisel Bilgi toplamayız. 13 yaşın altındaki bir çocuğun Kişisel Bilgilerini topladığımızı öğrenirsek, bu bilgileri dosyalarımızdan en kısa sürede silmek için adımlar atacağız. 18 yaşın altındaysanız, ebeveynlerin Hizmetlere erişim iznine sahip olmak zorundasınız.

 

SORULAR

Uygulamalarımız veya bu Kullanım Koşulları ve / veya Gizlilik Politikası hakkında herhangi bir sorunuz varsa lütfen info@ikarushr.com adresinden bizimle iletişime geçin.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Ikarus İnsan Kaynakları ve Yazılım Hizmetleri A.Ş.

İletişim Linki: http://ikarushr.com/

Adres: Hasanpaşa MhNabizade Sk. No:82/1 Kadıköy / İstanbul